Appotus schachten present: Before we cheat
Appotus schachten present: Before we cheat

Appotus schachten present: Before we cheat

Commilitones, Ouwezakken en sympathisanten

Ben je Valentijnsdag zo stilletjes aan beu? Of gewoon zin om op je Tournรฉe Minรฉrale te cheaten? Dan hebben de schachten van Appotus het perfecte feestje voor jou! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Kom ons vergezellen in onze geliefde stamcafรฉ, de Klimax! Elke keer als je het liedje “Before he cheatsโ€ hoort, wil dit zeggen dat we een nieuwe deal voor jullie hebben. Geniet de hele avond van klopfers, appeljenever ice tea, vodka sprite, en heerlijke frituursnacks!

Dus inโ€™t kort:
๐ŸŽ‰Wat? Geweldig schachtenfeestje
๐ŸŽ‰Waar? Klimax ofcourse
๐ŸŽ‰Wanneer? Donderdag 22/02 vanaf 22u
๐ŸนDrank? Cocktails: โ‚ฌ 3 + โ‚ฌ 2 beker (waarborg) Klopfer: โ‚ฌ 1,5 Snacks: โ‚ฌ 2

Kusjes, de Appotus-schachten xoxo
๐Ÿ’™โค๏ธ๐Ÿ’™