Appotus
Vriendschap is …

Vriendschap is …

… je laten dopen bij Appotus!

Maar wat houdt dat nu juist in? In ieder geval géén doop waar je vuile dingen over je heen krijgt, of vieze dingen moet eten. De focus ligt vooral op je amuseren en vrienden voor het leven leren kennen!

Appotus is een club waar bier en vrienschap centraal staan. Hierrond zijn zowel de doop, als het hele schachtenjaar opgebouwd.

Schachtenkoning(in) Appotus

Ben jij een schacht bij Appotus, drink jij er graag wel eens eentje (te veel) en toon jij bovendien véél liefde voor Appotus? Dan word jij misschien wel onze volgende schachtenkoning(in)!

Bij Appotus is de schachtenkoning(in)verkiezing speciaal omdat Appotus best wel een speciale (lees: fantastische) studentenvereniging is. Het is geen traditionele cantus, het is ook geen opdrachtenavond en je hoeft al zeker geen opdrachten op voorhand te volbrengen. Het enige wat je nodig hebt is een schachtenlint, een goed getrainde lever & een hart voor Appotus. Ideaal toch?

FYI: de inhoud van de schachtenkoning(in)verkiezing is een staatsgeheim, maar we kunnen wel al verklappen dat het best is om ons praesidium uit te horen over de andere praesidiumleden en Appotus zelf.

Interesse of nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via onze sociale media of e-mail.

E-mail: appotus@hotmail.com